Επώνυμα Προϊόντα Κρέατος: Τάσεις και Ευκαιρίες Ανάπτυξης. Ημερίδα από τον Σ.Ε.Β.Ε.Κ.

Ημερίδα με θέμα: «Επώνυμα Προϊόντα Κρέατος: Τάσεις και Ευκαιρίες Ανάπτυξης» διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος - ΣΕΒΕΚ, την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018, ώρα 16:00, στο ξενοδοχείο ATHENS HILTON.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών του χώρου, των επιστημόνων και των καταναλωτών για όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου, καθώς και η διερεύνηση και καταγραφή των δυνατοτήτων ανάπτυξης. Η ημερίδα απευθύνεται σε εμπειρογνώμονες, εξειδικευμένους επιστήμονες, επιχειρηματίες, εκπροσώπους επαγγελματικών οργανώσεων και κοινωνικών φορέων, κυβερνητικούς αξιωματούχους, στελέχη των επιχειρήσεων του κλάδου, προμηθευτές πρώτων και βοηθητικών υλών, πανεπιστημιακούς, καθώς και εκπροσώπους των ΜΜΕ. 

Η θεματολογία της ημερίδας θα αναπτυχθεί σε πάνελ συζήτησης και σε δύο μέρη: στο πρώτο μέρος, θα αναπτυχθούν επιστημονικά θέματα, ενώ στο δεύτερο μέρος θέματα γενικού ενδιαφέροντος, όπως η δυναμική, οι τάσεις και προοπτικές του κλάδου στην Ελλάδα και διεθνώς, η διαθρεπτική αξία των προϊόντων κρέατος κ.α.

Εισηγητές στην ημερίδα θα είναι τεχνοκράτες, πανεπιστημιακοί και εκπρόσωποι του ΣΕΒΕΚ. Εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας των συναρμόδιων υπουργείων θα απευθύνουν χαιρετισμούς.

Στόχοι της διοργάνωσης είναι, μεταξύ άλλων:

         Η ενημέρωση των στελεχών των επιχειρήσεων του κλάδου σχετικά με τις τεχνολογικές και νομοθετικές εξελίξεις.

         Η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού σχετικά με τη διατροφική αξία των αλλαντικών και των προϊόντων με βάση το κρέας και τη σημασία του κλάδου για την εθνική οικονομία.

         Η προβολή της αναπτυξιακής δυναμικής του κλάδου και του τομέα κρέατος.

         Η ευαισθητοποίηση των αρμοδίων κυβερνητικών αξιωματούχων και υπηρεσιακών παραγόντων σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις του κλάδου.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Ημερίδας, θα παρατεθεί δεξίωση στην αίθουσα GALAXY, κατά την διάρκεια της οποίας εισηγητές και συμμετέχοντες στην ημερίδα θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις.

ΧΟΡΗΓΟΙ: ΑΤRADIUS, ECOLAB AE, FOOD MAKER ΕΠΕ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΙΡΠΙΡΗΣ ΕΠΕ, PROVIL AE, SIVVAS AE, ΤΕΧΝΙΚΑ INOX ΟΕ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: AGRENDA, AGRONEWS, MEAT NEWS