8ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας

Ο σύλλογος Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας, μετά από 7 συνεχόμενες επιτυχημένες διοργανώσεις έχει καταξιωθεί ως θεσμός, στην κοινωνία της Κρήτης και ευρύτερα, για την υψηλή ποιότητα που το διακρίνει, το πλήθος των συλλογικοτήτων που συμμετέχουν από όλη την Κρήτη και την ανιδιοτελή προσφορά πολλών ανθρώπων για την ανάδειξη και προβολή των εξαιρετικών τοπικών προϊόντων, σπάνιων συνταγών της παραδοσιακής Κρητικής κουζίνας καθώς και των λαογραφικών εθίμων που τις συνοδεύουν.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου  ΦΕ.Κ.Κ., με ιδιαίτερη χαρά μας ενημερώνει  ότι το ετήσιο αντάμωμα των συλλόγων το «8ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας»,  θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020, στο Κέντρο Πολιτιστικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων «ΟΙ ΚΟΥΡΗΤΕΣ».
Για το λόγο αυτό καλεί όλους τους συλλόγους της Κρήτης, να δηλώσουν συμμετοχή στο Φεστιβάλ μέχρι 29 Φεβρουαρίου  και να παρουσιάσουν την αυθεντική διατροφική και κοινωνική παράδοση του τόπου τους.
Η συμμετοχή στο Φεστιβάλ, στηρίζει και ενισχύει την κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη και προβολή της αυθεντικής κρητικής κουζίνας και των εξαιρετικών τοπικών προϊόν του νησιού.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ Λένα Ηγουμενάκη στο τηλέφωνο 6908863716 ή στο email: cretancuisinefestival@gmail.com.

Χίλια καλώς να σμίξουμε.